Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1] 2
Autor Téma:Arény NHL
Pedrosjan
Zkušený uživatel
Permalink
Příspěvek Arény NHL
dne: 3. 03. 2013, 08:57
Citovat

Tak mám takovou otázku ohledně arén pro NHL soutěž.. :) .Je tedy šance že nové včetně mantinelů vyjdou i zde,když by nebyli pro TBN? ;) Vyěli zatím tedy nmyslím pro Rangers a Vancouver. 8-)

Host
Pro
Permalink
Příspěvek Re: Arény NHL
dne: 3. 03. 2013, 15:21
Citovat

Pedrosjan: Areny vydávat pomalu budu, ale ted jak jsem Vám řekl řeším spíš tu funkčnost NHL s tím padáním. Je to nějaký začarovaný kruh. Jde to vyřešit v pohodě stažením a nahráním čistého souboru faces.viv , ale zase aby jste měli tupé tváře ve hře od EA Sports se mi nelíbí. Areny budou, ne všechny asi, ale budu se snažit.
Jenda

rataj
Nováček
Permalink
dne: 3. 03. 2013, 22:08
Citovat

dobry den me zase zlobi jenda arena v nhl Phoenix takse me hra furt vypina prosim radu vas fanousek dekuju moc

Host
Pro
Permalink
dne: 3. 03. 2013, 22:32
Citovat

V zaákladu hry je soubor bigGUI( žlutá trojcípá ikona) pomocí něj najdi v základu hry v gamedata arenu arenaPHX.big a zozklikni. V tabulce nahoře je modré okénko s písmenem R – na to klikni, počkey vteřinu. Pak vše pozavírej a hru vyzkoušej znovu.
Jenda

Pedrosjan
Zkušený uživatel
Permalink
dne: 4. 03. 2013, 16:42
Citovat

Díky moc za arénu Pepsi centra pro Colorado!To je již myslím třetí aktualizovaná v pořadí! :D Jen taková “technická”.. ;) -je nutno samoinstalačku spustit až ve složce gamedata?Či postačí-což si tedy myslím-ji spustit v hlavní složce hry?

binczech
Administrátor
Permalink
dne: 4. 03. 2013, 17:25
Citovat

Soubor addon_installer.bat jsem nastavil tak, aby to postačilo dát do NHL 09. Ale myslím, že Jenda dává tu arénu v instalačce ve složce gamedata.

pensilvani-
a
Nováček
Permalink
dne: 6. 03. 2013, 21:20
Citovat

mám s tím trošku problém co píše Pedrosjan tak se zeptám ještě jednou:) Všechny vaše samoinstalačky je třeba spouštět ze složky v niž mám samotnou hru nepostačí to někde z disku?

binczech
Administrátor
Permalink
dne: 6. 03. 2013, 21:26
Citovat

Instalačku můžeš pouštět z kama chceš. Důležité je nasměrování během instalace do složky NHL 09.

pensilvani-
a
Nováček
Permalink
dne: 6. 03. 2013, 21:30
Citovat

jasně rozumím a ještě se zeptám jestli je třeba BH import třeba pouštět po každé instalaci zvlášt?

binczech
Administrátor
Permalink
dne: 6. 03. 2013, 22:07
Citovat

Ne. Stačí až po poslední před spuštěním hry.

Stránky: [1] 2

Mingle Fórum by cartpauj

Verze 1.0.34
;
Stránka načtena za 0.038 vteřin.