Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1]
Autor Téma:Vyjíždění brankáře
fuksinho
Nováček
Permalink
Příspěvek Vyjíždění brankáře
dne: 3. 03. 2013, 12:36
Citovat

Ahoj, mam takovej dotaz. Hraju NHL 09 s kamarádem. Každej máme locklýho svýho hráče a hrajeme. Problém je v tim, že on hraje na klávesnici. Ta je bez problému. Já hraju na jgamepadu logitech (s analogama) a pokaždý když v utoku zmáčknu střelu dvakrát za sebou, nebo ji nějak blbě podržím automaticky my to odvolá brankáře. Dá se proti tomu něco udělat? Dělá mi to ikdyž jakkoliv přehodim tlačítka, Dokonce sem si dal místo střely střelu jen zápěstím a pak to začlo dělat u toho. Nebo sem si nastavil ovládání jen rokie kde člověk muze jen přihrát nebo vystřelit, a taky mi to začne dělat. Prostě mi začne sám od sebe vyjíždět. Nevíte co s tím? nedá se udělat nějakej patch aby prostě ho nebylo možný odvolat jinak než v menu? Díky moc. Moc by mi to pomohlo.

binczech
Administrátor
Permalink
Příspěvek Re: Vyjíždění brankáře
dne: 3. 03. 2013, 13:29
Citovat

Zdravím, taktéž používám gamepad, ale takový problém jsem nezaregistroval. Problém nebude ve hře, to jsi dokázal i tím, že jsi zkoušel jakkoliv přehazovat nastavení. Problém bude nejspíše v gamepadu. Pokud je to možné, tak si zkus gamepad přes jeho ovladače upravit. Já mám například na gamepadu tlačítko “MODE”, které mění chování některých tlačitek. Tak se podívej, zda takové talčítko taky nemáš.

jirka.krov-
i
Nováček
Permalink
dne: 5. 03. 2013, 20:34
Citovat

Ahoj. Já používám gamepad Xbox 360 a dělá mi to taky. Už s tím bojuju asi týden. Kdybych na něco přišel, dám to sem.

jirka.krov-
i
Nováček
Permalink
dne: 9. 03. 2013, 09:19
Citovat

Ahoj. U mne to vyřešil tenhle tweak:
http://egorgiy.cznhl.com/files/test/NHL09Tweak.rar a po spuštění “DISABLE JOYPAD PULL GOALIE BUTTON”.

binczech
Administrátor
Permalink
dne: 9. 03. 2013, 10:00
Citovat

Děkuji za vyřešení! Jdu pracovat na sekci programy, do které dám i tento. ;)

Stránky: [1]

Mingle Fórum by cartpauj

Verze 1.0.34
;
Stránka načtena za 0.027 vteřin.