Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1]
Autor Téma:Jiné stranky
Psych@
Nováček
Permalink
Příspěvek Jiné stranky
dne: 17. 03. 2013, 15:54
Citovat

Dobrý den rád bych se chtěl zeptat jestli má někdo zkušenosti s touhle strankou http://www.wasserlasser.de chtěl jsem se zaregistrovat ale heslo furt blne.
také jsem zkošel na ruském Webu tenhle balíček Mega Mod a ten je také na nic
chci zkusit dělat facepacky hráču KHL protožé nikde zatím nejsou stahnul jsem si všechny potřebné věci na tuto práci 2xnávod PDF a jednou i Videonávod všecno jsem udělal myslim si to správně odříznuto magická hulka, velikost 128 na 128 šablona a potom jsem chtěl obrázek libovolně transformovat ale jde mi označit pouze jedna strana prosím o pomoc zde je muj e-mail Montreal.66@seznam.cz a ICQ 659862788 Děkuji

binczech
Administrátor
Permalink
Příspěvek Re: Jiné stranky
dne: 17. 03. 2013, 16:10
Citovat

Tvořil jsem i facepacky, ozvu se ti na ICQ.

Mossados
Začátečník
Permalink
dne: 17. 03. 2013, 18:59
Citovat

Citováno z Psych@ dne 17. 03. 2013, 15:54<br />
Dobrý den rád bych se chtěl zeptat jestli má někdo zkušenosti s touhle strankou http://www.wasserlasser.de chtěl jsem se zaregistrovat ale heslo furt blne.<br />
také jsem zkošel na ruském Webu tenhle balíček Mega Mod a ten je také na nic<br />
chci zkusit dělat facepacky hráču KHL protožé nikde zatím nejsou stahnul jsem si všechny potřebné věci na tuto práci 2xnávod PDF a jednou i Videonávod všecno jsem udělal myslim si to správně odříznuto magická hulka, velikost 128 na 128 šablona a potom jsem chtěl obrázek libovolně transformovat ale jde mi označit pouze jedna strana prosím o pomoc zde je muj e-mail Montreal.66@seznam.cz a ICQ 659862788 Děkuji

ahoj na te nemecke strance jsem taky registrovan ale nejde stahovani teda aspon me a z www,hockeyaddons.ru mam stazeny ten mega mod a neni na aktualni sezonu ale na lonskou jedine plus je par tymu z ruske vyssi ligy nebo jim podobnych

Host
Pro
Permalink
dne: 8. 05. 2013, 17:23
Citovat

Pedrosjan už na tom pracuji.Musíme mít napřed schválení od tvůrců. Už mám víc jak půlku. Promin za recenzi chci aby to tu vyšlo aficiálně :-) . Nezlob se. Ale už na tom dělám půl dne.
S pozdravem Jenda

Viktor1000
Pro
Permalink
dne: 8. 05. 2013, 19:32
Citovat

Jendo chcete ještě něco vydat k MS ??

Pedrosjan
Zkušený uživatel
Permalink
dne: 8. 05. 2013, 22:32
Citovat

Citováno z Jenda dne 8. 05. 2013, 17:23<br />
Pedrosjan už na tom pracuji.Musíme mít napřed schválení od tvůrců. Už mám víc jak půlku. Promin za recenzi chci aby to tu vyšlo aficiálně :-) . Nezlob se. Ale už na tom dělám půl dne.<br />
S pozdravem Jenda

Jejda vůbec ,v pohodě! 8-) Je mi úplně jasné,že se “musíte nejdříve zeptat”,když něco není vaše vydáte zde.. 8-) .Já vlastně pomalu nepočítal,že to zde dáte oficiálně,byl to jen takový tip pro ostatní.. :) Jinak díky za uveřejnění zde!

Host
Pro
Permalink
dne: 9. 05. 2013, 08:02
Citovat

Citováno z Viktor1000 dne 8. 05. 2013, 19:32<br />
Jendo chcete ještě něco vydat k MS ??

Přítel z Ruska intezivně pracuje na dresech MS 2013. Jakmile to bude mít hotové, dám to sem ke stažení. Má to hotové tak na 80%. Sám jsem rád, jak mi funguje mezinárodní spolupráce s předními světovými tvůrci.

Viktor1000
Pro
Permalink
dne: 9. 05. 2013, 14:10
Citovat

Super :D

Stránky: [1]

Mingle Fórum by cartpauj

Verze 1.0.34
;
Stránka načtena za 0.02 vteřin.