Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1]
Autor Téma:Streams Editor
Dexterius
Začátečník
Permalink
Příspěvek Streams Editor
dne: 8. 04. 2013, 16:02
Citovat

Tak , mám jeden závažný problém ktorý my už doslova trhá vlasy , schel som si zmeniť do menu hudbu za vlastnú lenže musel som dať povôdne formáty stream.dat , viv a podobne kedže ste písaly že z NHL jen fer to neotvorý urobil som postup ako tam dať hudbu aký máte v popise dal som si fakť záležať zapol som NHL a nastal šok nehrá vôbec nová muzika ba dokona čo tam bola nastavená ako púvodna čiže hrobové ticho niečo strašne neviem ako to riešiť ak prosim vás viete niekto čo spraviť ale spojiť cez Team Vevier a ochotný myto urobiť rád ocením .. Keby niečo zavesím sem môj email monkey_90@azets.

Dexterius

binczech
Administrátor
Permalink
Příspěvek Re: Streams Editor
dne: 8. 04. 2013, 17:36
Citovat

1. Uložil sis to?
2. Nezapoměl jsi dát BHimport nebo addon_installer?
3. Dáváš tam opravdu funkční písničky?
4. Jsou v dostatečné hlasitosti?
5. Podívej se do nastavení zvuků ve hře.
6. Nezačínají ty písničky až v 10. sekundě a později?

Toto mě zatím napadlo, v čem by mohl být zakopaný pes.

Dexterius
Začátečník
Permalink
dne: 8. 04. 2013, 17:42
Citovat

takže , ked nahradím pesničku zavlastnú , musím ešte + ktomu sputit Bhimport , a addon instaler ? oukej lebo uložim to pesničky začínajú hned spevom , a Sum 41 ma pesničky hlasné dosť

binczech
Administrátor
Permalink
dne: 8. 04. 2013, 18:06
Citovat

Bhimport dej pro jistotu po tom, co to uložíš a zavřeš program. Nezapomeň povypínat ty programy jako streams editor a bigGUI

Dexterius
Začátečník
Permalink
dne: 8. 04. 2013, 18:35
Citovat

Mne to stále nejak kurňa nejde nedalo by sati poslať na tvoj seznam moje pesničky čo tam schem , či by si to neurobil stačilo by menu a niečo skorovanie po gole a ptm pač to obdatnuť na ulož.to stihnem sito a už len pridám nové audio a preolad tak by to šlo nie ? :) )) ak sati teda sche alebo ptm cez Team Vevier lebo stále to mlčí , a ked to vyskúšam inak spadne my po každým hra

binczech
Administrátor
Permalink
dne: 8. 04. 2013, 19:01
Citovat

Snaž se, budeš z toho mít lepší pocit, když to zmákneš sám ;) Audio je takový addon, který se moc nedělá, protože stačí jedno. Pokud však budeš chtít pomoci s jiným druhem addonů, tak kliďan.

Dexterius
Začátečník
Permalink
dne: 8. 04. 2013, 21:15
Citovat

Jasné , ale sedím nadtým celý deň vieš a nič stoho bud padá , hra alebo to nefonguje možno že som urobil zle postup možno tomu nechápem a robým to celé zle ale proste tie moje songy keby tam mám paráda ale ja už nwm čo mám robiť :/

Stránky: [1]

Mingle Fórum by cartpauj

Verze 1.0.34
;
Stránka načtena za 0.031 vteřin.