Ja se urcite pripojuju. NHL 09 sem nehral par let a ted sem se k nemu vratil, hraju tyden a pri vychozim nastaveni na nejtezsi obtiznost, tretina 5min, vyhravam napr. 9:4, 8:1, 6:1, 5:0, tohle sou moje posledni zapasy proti PC.
Co je pro me nejhorsi:
* stupidni offsajdy PC, i mych spoluhracu
* pri hre 4v4 PC neustale vyhazoval na zakazane uvolneni, asi 3 vyhozeni za sebou
* prehnana mala domu PC, zazil sem i 3-4 za sebou, kdy nahral svemu brankari a bylo vhazovani.
* uboha obrana, kde si stejne najedete pred branu a golman magnetem chyti krasne puk
Nemluve o tom, ze at nastavite hru jak chcete, s rostrama taky jak je libo, cokoliv prehazite, tak simulovany zapasy PC dopadaji porad podobne, podle stejnyho mustru, nejcasteji 3×3 / 4×3, nejvyssi skore sem videl 6:5 a nejnizsi 0:1, ale to sou tak vzacny mace, to je tak 1 za sezonu. Rovnez hra nebere v potaz, jak sou tymy silny, i kdyz ve smes vetsina tymu ma proste 80-82 overall, ale zapasy podle toho nevypadaji, vyrovnanou hru necekejte. Do prodlouzeni hra taky casto nespeje a kdyz uz, tak najezdu se nedockam. Ja proste nevim, ale tahle hra ma podle me naprosto spatnej algoritmus a pocitani %.
|