Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1]
Autor Téma:Prosím vás
Viktor1000
Pro
Permalink
Příspěvek Prosím vás
dne: 18. 04. 2013, 19:52
Citovat

Prosím vás mohli byste semnou jít někdo na skype (viktor.konen) a pomoct mi s EDITOR ZVUKU ??? děkuji moc

Host
Pro
Permalink
Příspěvek Re: Prosím vás
dne: 18. 04. 2013, 21:16
Citovat

S editorem zvuku moc zkušeností nemám.

Frost
Začátečník
Permalink
dne: 18. 05. 2013, 23:08
Citovat

chtěl jsem se zeptat jesly by nešlo do NHL uděkat třeba trest když někdo vyhodí kotouč že by to bylo za 2min. jako zdržování hry nebo trest příliš mnoho hráču na ledě ?

Pedrosjan
Zkušený uživatel
Permalink
dne: 18. 05. 2013, 23:29
Citovat

Citováno z Frost dne 18. 05. 2013, 23:08<br />
chtěl jsem se zeptat jesly by nešlo do NHL uděkat třeba trest když někdo vyhodí kotouč že by to bylo za 2min. jako zdržování hry nebo trest příliš mnoho hráču na ledě ?

Jo tak kamaráde,tak na to jsou zde kluci pří vší úctě malí páni…. :D -jitřenka řídí kokrhání… :D ,ne vážně v tomto případě řídí to kokrhání parta z EA sports…,už je to tak nastaveno originál… :?

Frost
Začátečník
Permalink
dne: 18. 05. 2013, 23:40
Citovat

a co třeba souboje u mantinelu náký ? nebo když dáte gol tak aby se třeba radovala celá 5tka a né 3hráčí nebo nák zlepšit ty pády při podražení např. aby furt nepadal stejně nebo při střele zlomit hul ,nebo když hráč spadne tak by mohl bejt trochu ometenej tím jakdyž sněhem z toho ledu to z toho fakt nic nejde ?

Pedrosjan
Zkušený uživatel
Permalink
dne: 19. 05. 2013, 01:09
Citovat

Opět stejná odpově´d,jako o příspěvek výše…

Frost
Začátečník
Permalink
dne: 19. 05. 2013, 07:55
Citovat

eš poslední věc mě napdala ale to tak asi nepujde jesly by šlo udělat že když by se hrálo takže by na střídačce pár hráčů stálo

NeoWayne
Začátečník
Permalink
dne: 19. 05. 2013, 09:32
Citovat

Nevím, jestli to jde, ale spíš taky ne, v módu MS, že by v play-off nehráli všichni,
hraje se tam křížem 1. vs 8., 2. vs. 7. atd, dobrý by bylo, kdyby hrál třeba jen první proti čtvrtýmu, jak je to ve skutečnosti.
A jde předělat pohár pro vítěze?

Stránky: [1]

Mingle Fórum by cartpauj

Verze 1.0.34
;
Stránka načtena za 0.034 vteřin.