Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1]
Autor Téma:Tým X
Petr.28
Nováček
Permalink
Příspěvek Tým X
dne: 28. 04. 2013, 09:27
Citovat

Ahoj zdravím vas lidi nejdříve chci poděkovat naším addonářum za famozní pracy ale chtěl jsem se zepat na jednu radu jedná se o jeden tým ve hře dame mu jmeno třeba X nefungovali domáci zapasy jenom venkovní tak mě napadlo že mužu změnit typ Arény z Nhl na International takl jsem to udělal a domáci zapas funguje ale mám problem z ledem asi moc široký nebo něco protože okolo celého ledu mam černo mohu si ho nějak sám rozšířit děkuju za všechny rady. :)

Host
Pro
Permalink
Příspěvek Re: Tým X
dne: 28. 04. 2013, 21:41
Citovat

Citováno z Petr.28 dne 28. 04. 2013, 09:27<br />
Ahoj zdravím vas lidi nejdříve chci poděkovat naším addonářum za famozní pracy ale chtěl jsem se zepat na jednu radu jedná se o jeden tým ve hře dame mu jmeno třeba X nefungovali domáci zapasy jenom venkovní tak mě napadlo že mužu změnit typ Arény z Nhl na International takl jsem to udělal a domáci zapas funguje ale mám problem z ledem asi moc široký nebo něco protože okolo celého ledu mam černo mohu si ho nějak sám rozšířit děkuju za všechny rady. :)

Tak Petře. Je to zajímavé zjištění, že to takhle funguje.Led by se tudíž musel upravit na velikost international, tudíš široké kluziště. Na druhou stranu nechápu co ti v NHL v našem NHL 13 v. 2 padá. Já když Vám to nahrával tak jsem měl zkontrolované všechny zápasy ( teda myslí). Takže padat nic nemá. I když sem někdo napíše, že mu něco padá tak já to vždy u sebe prubnu a je to v pohodě. Takže já nevím co s tím asi děláte? Hlavně neinstalovat tváře do hry z jiných webů atd.Jen to co vydáme.
Jenda

Petr.28
Nováček
Permalink
dne: 28. 04. 2013, 22:01
Citovat

Ahoj Jendo nic nepadá ale mám okolo kluziště černou barvu vaše nhl ale bohužel nepoužívám

Host
Začátečník
Permalink
dne: 28. 04. 2013, 22:37
Citovat

Citováno z Petr.28 dne 28. 04. 2013, 22:01<br />
Ahoj Jendo nic nepadá ale mám okolo kluziště černou barvu vaše nhl ale bohužel nepoužívám

Petře řekni konkrétne u jakého týmu ???

Host
Pro
Permalink
dne: 28. 04. 2013, 22:52
Citovat

Petře: Přesně tak, napiš kdo? Jinak je jasné, že pokud NHL týmu změníš size nhl na international tak led bude mít kolem dokola černo. International je široké kluziště a NHL úzké.

Host
Začátečník
Permalink
dne: 29. 04. 2013, 23:54
Citovat

Citováno z Jenda dne 28. 04. 2013, 22:52<br />
Petře: Přesně tak, napiš kdo? Jinak je jasné, že pokud NHL týmu změníš size nhl na international tak led bude mít kolem dokola černo. International je široké kluziště a NHL úzké.

Tak Jendo ja taky použivám tvoje ledy a mam Areny kutajs a vše mi jde .

Stránky: [1]

Mingle Fórum by cartpauj

Verze 1.0.34
;
Stránka načtena za 0.034 vteřin.