Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1]
Autor Téma:Špatná ovladatelnost
Nezby
Nováček
Permalink
Příspěvek Špatná ovladatelnost
dne: 18. 05. 2013, 21:23
Citovat

Ahoj chtěl bych poprosit, nevíte někdo proč mi nejde dělat auto klička a ani míchat pukem druhým stickem na gamepadu(xbox 360 controller)? V normalni verzi nhl mi to šlo ale přidal jsem ten patch 2013 a nějaký soupisky a tyhle pohyby mi rázem nefungují, vždy ten hráč puk prostě pustí, zkoušel jsem to s kvalitními hráči takže v jejich technice chyba nebyla. Napadlo mě jestli to nemůže být také obtížnostním packem, který je v tom patchi určitě také zahrnut. Díky za radu.

R3NkY
Nováček
Permalink
Příspěvek Re: Špatná ovladatelnost
dne: 19. 05. 2013, 13:30
Citovat

Súhlasím, to isté robí aj mne a tiež by som to rád vedel čím to je, je to na nervy 90% svojich gólov som daval vďaka kľučkám pomocou druhého sticku. Teraz už to nieje taká zábava a nedajú sa stieľať tak kreatívne góly. Pokiaľ by to bolo obtiažnostným packom tak by som rád vedel ako sa dá odstrániť alebo neutralizovať aby to zase fungovalo (hru som od Vás z torrentu stiahol 18.5.13 takže pravdepodobne ten pack mám v už v tom). Bol by som vďačny ak by sa to nejak vyriešilo, chcel by som veľmi svoje kľučky späť. Ďakujem za radu.

tomasfazek-
as
Nováček
Permalink
dne: 19. 05. 2013, 13:53
Citovat

Taky mi vždycky pouštěli puky, ale dal jsem si v Gameplay setings na vyšší úroveň Puck control a kličky už mi dělají normálně :) třeba by to pomohlo…

R3NkY
Nováček
Permalink
dne: 19. 05. 2013, 14:27
Citovat

YESSS!!! Pomohlo to, bolo to nastavené na minimum v tom je ten zádrhel. Hneď sa hrá lepšie ďakujem pekne za radu :-)

Nezby
Nováček
Permalink
dne: 19. 05. 2013, 18:59
Citovat

Jojo uz jsem na to taky prisel diky

Stránky: [1]

Mingle Fórum by cartpauj

Verze 1.0.34
;
Stránka načtena za 0.026 vteřin.