Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1] 2
Autor Téma:LOGA
Creative
Nováček
Permalink
Příspěvek LOGA
dne: 5. 10. 2013, 23:40
Citovat

do kterého souboru se zapisují loga v NHL ?? potřeboval bych si vytáhnout ze hry nějaká loga

binczech
Administrátor
Permalink
Příspěvek Re: LOGA
dne: 6. 10. 2013, 10:36
Citovat

logoapt.viv

Creative
Nováček
Permalink
dne: 7. 10. 2013, 17:13
Citovat

ten soubor vůbec v NHL nenam

Creative
Nováček
Permalink
dne: 7. 10. 2013, 17:29
Citovat

tak je to akorat s t na zacatku :) proto to vyhledavani nenaslo. THX

binczech
Administrátor
Permalink
dne: 7. 10. 2013, 18:48
Citovat

Máš pravdu, promiň. :D

Patrick
Nováček
Permalink
dne: 7. 10. 2013, 21:26
Citovat

Když už jsme u té úpravy NHL 09, zabývám se především programováním v C++ a jiných, ale doposud jsem nenašel způsob jak vložit soubory .big do hry.. :( třeba ty loga když vytvořím nové logo HC Vítkovice, tak jak dam přes BigGui rebuild tak to prostě nemám v té hře :( . mohl by mi prosím někdo poradit jak se to vkládá apod.? Předem děkuji za odpověď. :)

Mossados
Začátečník
Permalink
dne: 8. 10. 2013, 09:18
Citovat

Citováno z Patrick dne 7. 10. 2013, 21:26<br />
Když už jsme u té úpravy NHL 09, zabývám se především programováním v C++ a jiných, ale doposud jsem nenašel způsob jak vložit soubory .big do hry.. :( třeba ty loga když vytvořím nové logo HC Vítkovice, tak jak dam přes BigGui rebuild tak to prostě nemám v té hře :( . mohl by mi prosím někdo poradit jak se to vkládá apod.? Předem děkuji za odpověď. :)

ja pouzivam nejaky instalacni bat soubor z jinych addon vetsinou se jmenuje addon installer a pres ten jde vse nakopirujes upraveny soubor s logem tymu do adresase nhl09 a spustis addon installer pro jistotou bhimport a je to tam pokud ne mas je spatne pojmenovane(ty soubory s logem) staci tam mit jedno pismeno spatne a logo se nezobrazi ve hre

Patrick
Nováček
Permalink
dne: 8. 10. 2013, 10:39
Citovat

Citováno z Mossados dne 8. 10. 2013, 09:18<br />

Citováno z Patrick dne 7. 10. 2013, 21:26<br /><br />

</p>
<p>ja pouzivam nejaky instalacni bat soubor z jinych addon vetsinou se jmenuje addon installer a pres ten jde vse nakopirujes upraveny soubor s logem tymu do adresase nhl09 a spustis addon installer pro jistotou bhimport a je to tam pokud ne mas je spatne pojmenovane(ty soubory s logem) staci tam mit jedno pismeno spatne a logo se nezobrazi ve hre

Tohle jsem pravě zkoušel taky to dat přes ten addon instaler, ale stejně mi to nešlo.. nechápu čím to může být. Jména mám 100% správně :) nic jsem tam nikdy neměnil, třeba jméno loga jsem neměnil vůbec, ale nevím čím to může být. Chtěl jsem si vytvořit loga do menu a nejde mi to.

binczech
Administrátor
Permalink
dne: 8. 10. 2013, 16:23
Citovat

Máš skype?

Creative
Nováček
Permalink
dne: 8. 10. 2013, 20:41
Citovat

Tak se mi to nepovedlo. chtěl jsem si vytáhnout z RHL 13 modu loga a dát si to jako addon do své NHL, ale bohužel z log se staly originály z puvodní EA verze. Nemáte někdo nainstalovaný RHL mod ?

Stránky: [1] 2

Mingle Fórum by cartpauj

Verze 1.0.34
;
Stránka načtena za 0.029 vteřin.