Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1]
Autor Téma:Instalace
six
Nováček
Permalink
Příspěvek Instalace
dne: 13. 10. 2013, 02:17
Citovat

Našel by se tu prosím někdo, kdo by byl ochotnej mi to detailně vysvětlit? prakticky sem ztroskotal už na začátku u prvního bodu(Otevřete stáhnutý RAR. Otevřete RAR se soubory do Dokumentů. Obsah RARu nakopírujte do Dokumentů.) extrahuji RAR a vůbec netušim co mám kopírovat do jakých dokumentů??Ve složce EA Sports najdete složku NHL 09. Tu nakopírujte, kam chcete (Uživatelé s Windows 7 a Vista nesmí kopírovat do Program Files!!!). Další problém nemám tu složku EA Sports, čili mám, ale nemám v ní tu hru, jelikož jí nemám nainstalovanou ale jen extrahovanou, tudíž tomu už tuplem nerozumim, nevim jestli sem hloupej já…nebo váš návod :D ale tohle mi hlava nebere, tak prosím o vysvětlení dík. :)

binczech
Administrátor
Permalink
Příspěvek Re: Instalace
dne: 13. 10. 2013, 12:04
Citovat

Složku “NHL09″ (bez mezery mezi NHL a 09) dej do “Dokumenty”. Složku “NHL 09″ (s mezerou) dej do C:/program files/ea sports (nebo tam, kde máš nainstalované nhl 09, pokud jsi ho neinstaloval, tak si to dej, kam chceš).

six
Nováček
Permalink
Příspěvek Re: Instalace
dne: 13. 10. 2013, 12:33
Citovat

Já bych asi fakt potřeboval screenshoty, páč mi to pořád hlava nebere.,nemam tu složku(NHL09) ale NHL 13 a tu když rozkliknu, tak tam mam jen složku NHL 09, ale dík…holt si asi radši nainstaluju starýho fallouta, protože tohle je nad moje síly a pochybuju, že by se ti chtělo mi to na screenovat :D

Stránky: [1]

Mingle Fórum by cartpauj

Verze 1.0.34
;
Stránka načtena za 0.019 vteřin.